496. ALÍCIA SALDAÑA, UN ALTRE ENGENDRO

Fitxa 552. Portada

Aquest és un altre dels contes infantils que tenen com a base l’Alícia, de la que segueix l’argument aproximadament , però on s’inventen situacions i algun personatge nou, com una tortuga pirata “con sable y pañuelo” , un lloro al berenar de bojos… . Res de diferent d’altres contes similars, com un que varem veure recentment [+] .

Les il·lustracions són de Carlos Busquets, a qui ja haviem vist a ediciones Susaeta. [+]

El llibre és editat per Ediciones Saldaña, del País Basc [+], que afirmen que estan “creando ilusión desde 1956“. Segueixen editant llibres infantils i juvenils, però no  n’he obert els catàlegs perquè el meu antivirus em diu que no són segurs… Haviem vist llibres d’aquesta editorial abans, com aquest [+].

Vaig comprar el llibre-fulletó per 2 € a una botiga de llibres de liquidació de Sant Andreu, botiga que al seu torn també s’ha liquidat…

Fitxa  552

Títol: Alicia en el país de las maravillas. Contingut:  Conte infantil il·lustrat. Autor:  No consta. Idioma: espanyol.   Il·lustracions: Carlos Busquets. Editorial: Ediciones Saldaña (Oiartzun 2010) Preu: 2 € (P-books Sant Andreu, 2019).  Mida: 21*28 cm. 16 pàgines.Rústica grapat. ISBN: 978-84-9796-012-0

Fitxa 552. Pàgina interior. Val la pena llegir-la. L’Alícia potser no es va sorprendre, però un servidor sempre es sorprèn de la capacitat d’inventiva dels guionistes, en aquest cas anònims.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s