367. CINQUANTA OMBRES, ALÍCIA

Fitxa 433. Portada

Aquest llibre és un conjunt de tres novel•les curtetes, amb capítols amb els noms dels capítols de les Alícies, però amb uns comportaments dels personatges una mica diferents. L’Alícia té 18 anys i un novio que es diu Lewisque no la satisfà, tu ja m’entens. Un dia li regala un aparell que és com un conillet, que té unes piles i que etc etc.
Segueixen tres-centes setanta-vuit pàgines del tema, i que no explicaré aquí. La veritat és que, entre que el meu anglès especialitzat no és prou bo, i que el tema no és precisament del meu interés, l’he deixat estar aviat. Tampoc he llegit les Cinquanta Ombres de Grey en el que diu que s’inspira. Esperem que no en facin una pel•lícula perquè, com a bon col•leccionista, hi hauria d’anar i adquirir-la. Per a més informació llegiu la contraportada, reproduida aquí a sota.

L’autora és una tal Melinda DuChamp, que realment són quatre escriptors, com aquí van fer el col·lectiu Ofèlia Dracs [+] i altres col·lectius d’escriptors: <a href="http:// https://www.facebook.com/melindaduchamp/”>%5B+%5D. Un d’aquests quatre és Ja Konrath [+]. Té una extensa obra, en bona part del mateix tema. Probablement tingui una pauta general, o al menys és el que jo faria. Canviant els noms dels personatges i l’ordre de les peripècies, en surt un altre llibre, i potser el lector no se’n assabenta, o li és igual. Literatura combinatòria, se’n podria dir, i segur que ja existeix.

La portada d’aquest llibre -de la que no consta l’autor- m’ha fet pensar en una poesia de Celdoni Fonoll dedicada a un bolet de per aquí que n’hi diuen ou del diable, i en llatí Phallus impudicus. A la Viquipèdia n’hi ha fotos eloquents.

Fitxa 433. Jabbercocky
Fes clic per ampliar.

Dret fal•lus pudent
que en tot bosc t’embosques,
se’t foten les mosques
ben a cremadent,
perds el gland, i t’osques,
et buides, t’esclosques,
i, fal•lus, bon vent!

Saludable distanciament del tema…

I, parlant de poesia, també hi ha un Jabberwocky, denominat aquí Jabbercocky, que no entenc, com ha de ser… Cock sí, vol dir penis.

El llibre és editat en print-on demand per Amazon.

Fitxa 433
Títol: The Complete Fifty Shades of Alice. Contingut: tres novel•les eròtiques sobre una Alícia de 18 anys. Autora: Melinda DuChamp. Il•lustracions: no consta l’autor de la portada. Idioma: anglès. Editorial: Amazon print on demand (2014).378 pàgines. Mida: 15,5*23 cm. Rústica. Preu: $14,95 (Amazon 2019) . ISBN: 978-1-50070945-7

Fitxa 433. Contraportada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s